Táplálkozás
Dr. Rudolph Ballantine: Úton az egészséges táplálkozás felé
Dr. Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
B.R. Clement - Foy DiGeronimo: Élő ételek az egészségért
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve, lúgosítás természetesen
Viktoras Kulvinskas: Csíraételek
Walter Pedrotti: Egészséges életmód(könyvsorozat)
Rüdiger Dahlke: Holisztikus táplálkozás
Modern orvostudományok
Dr. Csiszár Róbert: Ha fáj a fog, fogászat a biológiai fogorvoslás fényében
Dr. Tóth Csaba: Paleolit orvoslás
Giorgio Mambretti és Jean Séraphin: Orvostudomány a feje tetején
Jutta Altmann-Brewe: Amalgám, az időzített bomba
Életmód
Alice A. Bailey: Fehér mágia
Osho: A mustármag
Don Miguel Ruiz: A szeretet iskolája
Thorwald Dethlefsen és Rüdiger Dahlke: Út a teljességhez
Weöres Sándor: A teljesség felé
Rüdiger Dahlke: A betegség mint szimbólum
Pósa Ferenc: A betegség mint pótcselekvés
Thich Nhat Hanh: Harag
© 2006-2020 Dr. Fodor Anita, minden jog fenntartva | Design by TEMPLATED.